Saturday, July 23, 2011

Weversmarkt 2011 video. Weaversmarket 2011 video.

8 comments:

Tijm said...

Wat een geweldig verslag!!!
Net of ik er nu ook even bij ben geweest! Je winkel zag er weer bijzonder mooi uit en lekker gevuld met prachtige garens. Kwijl kwijl!
En zo leuk om allemaal bekent spul tegen te komen, zoals de mooie knuffels van Annita en de Namaste tassen van Wereldwol. Heb trouwens ook erg genoten van de muziek er onder. Vooral dat gitaarmelodietje!

Thanks Wilbert!!

Dikke tut

Gebreidesjaals: Knitted Scarfs or Scarves said...

Schitterend, heel fijn vond ik dit om te zien,daar ik al 3 jaar er heen wil en er steeds iets tussen komt. Het is adembenemend, zo veel mooie wol te zien. Ik zet deze video op mijn blog, als je dit goed vindt natuurlijk.laat me even weten.
Mieke.ten.haaf@planet.nl www.gebreidesjaals.blogspot.com

meijra said...

Zucht, ik wilde maar dat er hier in de buurt eens zoiets was. Geweldig!

Jeannette said...

Wat een goed/mooi verslag weer Wil!, hartelijk bedankt!

Feisty said...

So glad you posted a video, I was waiting to see photos! Some lovely finished pieces, especially the teal caftan and woven scarves.

marieke said...

Hoi Wilbert, Wat een mooi verslag heb je ervan gemaakt! En wat was het een geslaagde markt. Tot volgend jaar!

Maryvonne said...

Fijn dat we zo toch even konden genieten, het lukte weer niet om live aanwezig te zijn, volgend jaar hopenlijk wel! We proberen nog wel om deze vakantie een keer naar Hoorn af te reizen, als ik al die mooie nieuwe wol zie word ik zo hebberig!

Mirjam said...

Heel leuk om nog na te kunnen genieten. Het was voor mij de eerste keer dat ik naar de markt ging maar volgend jaar wil ik beslist weer! En voor die tijd wil ik nog een keer bij jou aankomen om chocoladebruin kantgaren te kopen waar ik de naam niet van weet....

Groetjes,
Mirjam