Tuesday, August 19, 2008

Dzonba Himalayan Slippers with Colinette Jitterbug by Siem.


Siem has a blog that is one of my favorites to read. I saw these hip slippers (Himalayan Dzonba's) there and asked her permission to also put them on mine since I think they are a great example of modern knitwear made with yarn from our store. She used Colinette Jitterbug in the colourway "Mardigras" You may find the pattern here. Thanks Siem!

Een van de leukste (brei)blogs van NL is die van Siem. Ik zag daar deze Dzonba Himalayan Slippers en ik vond ze helemaal geweldig omdat ze zo hip zijn en gemaakt met garen uit onze winkel: Colinette Jitterbug in de kleur "Mardigras". Ik vroeg haar of ik ze door kon plaatsen en voila! Voor liefhebbers en leden van Ravelry staat hier het patroon. Bedankt Siem!

2 comments:

Tijm said...

Helemaal mee eens dat Siem's blog erg leuk is om te lezen!
Even een tip voor bij het patroon, het valt klein uit. Ik heb maat 40 en kon niet in de slof (ook neit na heeeel veel trekken). Dus gebruik dan dikker garen en/ of dikkere pennen.
Maar je hebt gelijk, het zijn erg leuke sloffen.

astrid said...

nee, JIJ bedankt. Ik zit al een week allerlei variaties te bedenken op deze slippers, maar geen van alle zitten goed. Met de tip van TIjm (ook een geweldige blog overigens) gaat het nu zeker lukken.
nog iets anders: wat een fantastische winkel heb jij zeg. Ik woon in breda en kom nauwelijks in het noorden, dus een bezoek is niet waarschijnlijk, maar wat veel moois heb je daar!